top of page

 OVER ONS

ADESO Trucks is een jong en dynamische onderneming die zich bezig houdt met het in en verkopen van (zware) bedrijfswagens. U kunt bij ons terecht voor alle Europese merken bedrijfswagens. Wij zijn een onafhankelijke handelsonderneming die internationaal zaken doet over de hele wereld. Als er een vrachtwagen die u zoekt niet op ons voorraad staat, kunt u gerust met ons contact opnemen. Door onze uitgebreide netwerk kunnen wij wellicht een passende bedrijfswagen voor u vinden. Hierbij houden wij rekening mee met de prijs kwaliteit verhouding.


Bij ADESO Trucks staan de wensen van de klanten voorop. Wij luisteren wat de klant wil en proberen wij zo goed mogelijk een bijpassende bedrijfswagen voor de klant te vinden. Door de kleinschaligheid van ons onderneming krijgt de klant alle aandacht wat zij verwachten van een professionele onderneming. Bij ADESO Trucks kunt u communiceren in het Nederlands, Engels, Duits, Russisch of Armeens.


Wij zijn gevestigd in Enschede aan de Heersche 14. Ons pand ligt in 5 autominuten vanuit A35, 10 km van de Duitse grens en in het oosten van Nederland. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Wilt u liever ’s avonds of in het weekend komen? Dat is ook mogelijk met een afspraak.

bottom of page